top of page
Home

Welkom bij

OVER ODYSSEE

bene-jm.png

Hallo!  Wij zijn Benedikte & Jean-Marc, levenspartners en sinds enkele jaren duiken we bij Duikschool ODYSSEE. 

 

ODYSSEE is een vereniging van enthousiaste mensen met eenzelfde 

hobby, het sportduiken. Het bestuur, de instructeurs en de trainers in onze duikschool leren je duiken omdat ze het graag doen en dit op vrijwillige basis.  

Door wekelijkse trainingen en theoretisch onderricht leerden wij duiken en behaalden we ons brevet.  Dit onderricht gebeurt door trainers die de nodige kennis en brevetten daartoe bezitten. We werden goed omringd bij onze eerste stappen in het echte duikwater en -leven!

 

We kunnen je nog heel wat meer vertellen, maar kom gewoon eens langs. Indien je wenst te starten met een opleiding of gewoon meetrainen, neem via deze link contact op met iemand van het ODYSSEE bestuur. Je bent steeds welkom.

 

Benedikte & Jean-Marc,
partners en gepassioneerd door de duiksport.

Over Odyssee
Leren Duiken

LEREN DUIKEN

chantal_edited.jpg

"Leren duiken loopt in de praktijk vlotter dan je zou vermoeden. Is duiken nieuw voor je of heb je al een brevet op zak?  Bij ODYSSEE organiseren we lespakketten voor zowel beginnende als gevorderde duikers."

Chantal De Geyter,
verantwoordelijke duikonderricht

glen-v.png

"Duiken is voor mij de perfecte uitlaatklep. In het begin was ik wat onzeker, maar snel maakten de zenuwen en spanning plaats voor verwondering, ontspanning en de nodige opwinding. Graag meer..."

Glen deed zijn eerste duiken eind 2019 en ondanks COVID-19 bleef hij Corona veilig duiken.

WAT KOST DUIKEN?

Als je wilt starten met gelijk welke sport worden de kosten meestal geminimaliseerd. Iedere club heeft immers nieuwe leden nodig om te overleven. Zo kan het dan gebeuren dat eenmaal je lidgeld betaald, je voor onverwachte uitgaven en dus onaangename verrassingen komt te staan.
Bij Odyssee doen we daar niet aan mee. We willen je een duidelijk beeld van de kosten geven.

Wat kost duiken?
Contact

CONTACT

mario-delanghe.png

Wil je meer informatie of heb je een specifieke vraag?  Dan kan je me rechtstreeks contacteren en tracht ik je vraag te beantwoorden. 

Mario Delanghe | voorzitter Odyssee

Tel. 0493 09 28 88 | Email mario@duikschool-odyssee.com

Sponsors
nelos-logo.png

Duikschool ODYSSEE maakt deel uit van twee bredere organisaties.  Enerzijds van de Nederlandstalige Liga voor Onderwateronderzoek en -Sport (NELOS).  Dit is de Belgische duikfederatie en onderdeel van CMAS. En anderzijds van BRAVOS, een vereniging van enkele Vlaams-Brabantse duikclubs met als doelstelling enkele taken gemeenschappelijk uit te voeren.

Duikschool Odyssee vzw, Hulsberg 31, 3010 Kessel-lo | 0446.149.322 | RPR, afdeling Leuven
info@duikschool-odyssee.com

bravos logo-groot.png
bottom of page