HOE LANG DUURT DE OPLEIDING?

Een basisopleiding tot 1* duiker duurt ongeveer 5 tot 8 weken. Tijdens de zwembadtraining brengen we je alles bij wat je als beginnend duiker nodig hebt. Er is ook een theorieles te volgen. Dit gebeurt in onderling overleg tijdens een weekend of in de week. Als je klaar bent, krijg je de kans om met een instructeur je eerste duik te maken.

Hiervoor kiezen we steeds een rustig plaatsje waar je dat los van zenuwen of stress kan doen. Na 5 duiken ontvang je een internationaal erkend duikbrevet.
En ondertussen blijven we verder werken aan je opleiding.


Voor gevorderden plannen we regelmatig hogere opleidingen of lessenreeksen rond specifieke thema’s, zoals onderwaterfotografie, nitrox duiken, enz…

Als je de opleiding start bij onze club, maar ook tijdens de kennismakingslessen

en later bij het duiken zorgen wij voor de nodige verzekering. Dit is uitermate belangrijk in onze duiksport.

Lees meer over de verzekering
in dit document van Arena.

 
Klik hier
Klik hier
Klik hier

WEKELIJKSE TRAININGEN

Onze duikschool traint elke dinsdagavond in het zwembad van Wilsele (Leuven).  Het zwembad is gelegen aan de Aarschotsesteenweg 494 naast de kerk van Wilsele-Putkapel (tussen Rotselaar en Leuven).

Briefing om 20u45 voor de training zodat we om 21u in het water kunnen en trainen tot 22u. Soms trainen we iets langer als er veel opleidingen zijn.
Er zijn g
een training tijdens de zomer (juli & augustus).

 

ODYSSEE beschikt over een uitgebreid kader van instructeurs en ervaren duikers die verantwoordelijk zijn voor de opleidingen in onze club.
Deze Commissie Duikonderricht organiseert de wekelijkse trainingen en bepaalt de sportieve lijn van ODYSSEE.

 

Duikschool Odyssee vzw, Hulsberg 31, 3010 Kessel-lo
0446.149.322 | RPR, afdeling Leuven
info@duikschool-odyssee.com

Volg ons

  • Facebook - White Circle