top of page

DUIKTRIP
cala jónOcls

11 TEM 17 SEPTEMBER 2022

"Euro-divers Cala Jóncols wordt gezien als een kleine veilige tuin"

Hotel & duikresort Cala Jóncols

Het duikresort ligt midden in natuurpark Cap de Creus, 10 minuten van Cape Norfeo of de kat, één van de meest populaire bezienswaardigheden in het natuurpark Cap de Creus.  In het historische gebouw, gelegen midden in het landschap ligt het prachtige Hotel Cala Joncols. Omgeven door palmbomen, olijfbomen en prachtige natuur, vind je de luxe van het rustieke leven in dit hotel! Op zeker 14 kilometer afstand van de drukkere steden, kun je even helemaal tot rust komen in dit afgelegen hotel.

Het Hotel Cala Joncols is een echt familiehotel die al generaties samen het hotel runnen. De familie doet er alles aan om je heerlijk te verwennen tijdens je vakantie. Het hotel beschikt over een heerlijk zwembad en ruim grasveld om op te drogen na een duik. Ook het terras en restaurant zijn geheel authentiek ingericht en bieden veel rust en sfeer.

Mocht je nou even helemaal willen ontspannen, er is zelfs een spa aanwezig in het hotel. Geniet van de fantastische poedelbaden of een heerlijke massage.

Tijdens een verblijf bij het Cala Jóncols kom je nader tot de natuur. Hoe mooi is dat? Eén worden met de flora en fauna, onder en boven water!

 

Duiken

Euro Divers bieden 18 duikstekken aan. Zowel bootduiken als strandduiken zijn mogelijk. ​Ze beschikken over een huisrif waar je overdag en ’s nachts  kan strandduiken.  Je komt er van alles tegen: van naaktslakken, zeepaardjes en murenen tot octopussen. Voor fotografen is deze bestemming een paradijs: je ziet overhangen, leuke tunnels, hier en daar een opening waar je wat kan rondhangen en allerlei leven ontdekt!

Op een diepte van slechts 10 meter kan je je vergapen aan heremietkreeften, zeepaardjes, rode koralen, kabeljauwen, palingen of drakenvissen: het rijke aanbod is werkelijk verbijsterend tot groot genoegen van alle duikers.

De twee populairste duikstekken zijn Cap Norfeu en La Caverna te bereiken met een korte boottocht. Er zitten daar veel groupers en barracauda's.  Het zijn plekken waar zowel beginnende als gevorderde duikers hun hart kunnen ophalen.

Wat is inbegrepen in de prijs?
 • Verblijf 6 nachten / 7 dagen op basis van vol pension

  • ontbijtbuffet, lunch en avondeten​

  • avondeten op dag van aankomst

  • ontbijt en lunch op dat van vertrek

 • 10 bootduiken​

  • 12l flessen + lood

  • Nitrox

Wat is NIET inbegrepen in de prijs?
 • Vervoer naar en van de vakantiebestemming

 • Drank en consumpties in het hotel

 • Extra duiken (strandduiken/nachtduiken)

 • Extra duikmateriaal en/of duikleider

€ 760

7
Dagen

11 tem 17 september 2022

logo-cala-joncols.png

Cala Joncols, s/n, 17480, Girona, Spanje

 • Inschecken zondag 11 sep om 14u

 • Uitchecken zaterdag 17 sep om 12u

Bezoek de website van het hotel voor meer impressies en foto's.

Meer info?

 

Contacteer Bart Spiessens via email op bart@duikschool-odyssee.com

Alle video's

Alle video's
Video zoeken...
Plongée Cala Joncols Espagne

Plongée Cala Joncols Espagne

04:24
Video afspelen
2020 Cala Joncols

2020 Cala Joncols

06:31
Video afspelen
Cala Joncols hotel restaurante

Cala Joncols hotel restaurante

03:44
Video afspelen
bottom of page