HET ODYSSEE BESTUUR

Het bestuur tekent de lijnen uit van Odyssee. Naast de basistaken inzake het runnen van een vzw en een platform creëren waarin onze club en duikschool kan gedijen (voorzien van zwembad, opleidingskader, materiaal, vergunningen, verzekeringen, enz…), is de belangrijkste taak van het bestuur om een evenwichtige kalender op te stellen met activiteiten waarbij alle leden aan bod komen.  Van het eerste tot het hoogste brevet, in opleiding of niet, verrassend, uitdagend, gevarieerd en natuurlijk plezant.  Ze heeft een luisterend oor naar de leden toe en tracht de werking hierop af te stemmen.

Bert Schoofs

Voorzitter

Rudi Buelens

Penningmeester

Mario Delanghe

Activiteiten coördinator

Chantal De Geyter

Verantwoordelijke Duikonderricht

Jos Spiessens

Zwembad

Bert Houben

Materiaal

Bart Spiessens

Communicatie &

Aanspreekpunt Leden

Katrien Meulemans

Secretariaat

DE COMMISSIES

Naast het bestuur zijn er enkele zogenaamde commissies die zich bezig houden met de dagdagelijkse werking van onze club.  Elk van de commissies wordt aangestuurd door een bestuurslid en heeft zijn specifieke taken. Door het oprichten van de commissies betrekken we meer leden met de werking van de club en zorgen we voor een vlotte werking.  Op dit moment telt Odyssee vier commissies: duikonderricht, activiteiten, materiaal en redactie. Hieronder vind je meer uitleg over elk van de commissies.

 

DUIKONDERRICHT

De commissie duikonderricht is verant-woordelijk voor het opleiden van de duikers en instructeurs in onze club.  Zij organiseren de wekelijkse trainingen en bepalen dus de sportieve lijn van Odyssee. Ze tracht de opleidingen en duiken optimaal af te stemmen op de noden van de leden.

ACTIVITEITEN

De commissie activiteiten zorgt ervoor dat onze duiken altijd een plezante beleving zijn.  Zij zorgen dat na de clubduiken er wat te drinken is en vaak ook wat te eten.  Dat gaat van een ‘hollandse BBQ’, hotdogs boven een kampvuur tot een heuse brunch!

MATERIAAL

De commissie materiaal staat in voor het beheer en onderhoud van het materiaal. Zij zorgen dat er tijdens de trainingen flessen zijn en ontspanners perfect werken. Je kan bij hen terecht om club-materiaal huren zoals duikflessen, ontspanners, duiklampen en computers. Alles aan democratische huurprijzen.

REDACTIE

De taak van de redactie is om gericht en duidelijk te communiceren naar de leden. Drie keer per jaar publiceren ze het clubblad. Ze organiseren de online communicatie via nieuwsbrieven, Facebook en deze website. De redactie maakt ook de kennismakingsbrochure en promo-materiaal.

 
 

Statuten vzw Odyssee

Je kan de statuten van vzw Odyssee via deze link downloaden.

t25
IMG_8255
IMG_8327
IMG_1063
DSC_0128bb4
t44
training3
IMG_9250
t5
ody-training
nemo
t18
training
d1
DSC_0325
Klik hier
Klik hier
Klik hier

Duikschool Odyssee vzw, Hulsberg 31, 3010 Kessel-lo
0446.149.322 | RPR, afdeling Leuven
info@duikschool-odyssee.com

Volg ons

  • Facebook - White Circle
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now