top of page

HET ODYSSEE BESTUUR

Het bestuur tekent de lijnen uit van Odyssee. Naast de basistaken inzake het runnen van een vzw en een platform creëren waarin onze club en duikschool kan gedijen (voorzien van zwembad, opleidingskader, materiaal, vergunningen, verzekeringen, enz…), is de belangrijkste taak van het bestuur om een evenwichtige kalender op te stellen met activiteiten waarbij alle leden aan bod komen.  Van het eerste tot het hoogste brevet, in opleiding of niet, verrassend, uitdagend, gevarieerd en natuurlijk plezant.  Ze heeft een luisterend oor naar de leden toe en tracht de werking hierop af te stemmen.

mario-delanghe.png

Mario Delanghe

Voorzitter

Rudi Buelens

Financiën & Materiaal

Bert Schoofs

Secretariaat

chantal-de-geyter.png

Chantal De Geyter

Duikonderricht

Jos Spiessens

Zwembad

niko-dierickx.png

Niko Dierickx

Materiaal

Bart Spiessens

Communicatie & PR

fabian-img.png

Fabian Dammekens

Activiteiten

Odyssee bestuur

DE COMMISSIES

Naast het bestuur zijn er enkele zogenaamde commissies die zich bezig houden met de dagdagelijkse werking van onze club.  Elk van de commissies wordt aangestuurd door een bestuurslid en heeft zijn specifieke taken. Door het oprichten van de commissies betrekken we meer leden met de werking van de club en zorgen we voor een vlotte werking.  Op dit moment telt Odyssee vier commissies: duikonderricht, activiteiten, materiaal. Hieronder vind je meer uitleg over elk van de commissies.

 

DUIKONDERRICHT

De commissie duikonderricht zorgt voor het opleiden van de duikers en instructeurs in onze club.  Zij organiseren de wekelijkse trainingen en bepalen dus de sportieve lijn. Ze stemmen de opleidingen en duiken optimaal af op de noden van de leden.

ACTIVITEITEN

De commissie activiteiten zorgt ervoor dat onze duiken altijd een plezante beleving zijn.  Zij zorgen dat na de clubduiken er wat te drinken is en vaak ook wat te eten.  Dat gaat van een ‘hollandse BBQ’, hotdogs boven een kampvuur tot een heuse brunch!

MATERIAAL

De commissie materiaal zorgt voor het beheer en onderhoud van het materiaal. Zij zorgen ervoor dat het nodige materiaal aanwezig is tijdens de trainingen en je kan bij hen terecht om club-materiaal huren zoals duikflessen, ontspanners, duiklampen en computers.

De Commissies
logo-Odyssee-1-300x130.png

STATUTEN VZW ODYSSEE

Je kan de statuten van vzw Odyssee via deze link downloaden.

bottom of page